Nieuwsbrief Optimo Travel December 2011

Beste nieuwsbrieflezer,

Als Optimo Travel, zijn wij gespecialiseerd in maatwerkreizen naar Portugal en Zuid-Amerika. U kunt uw reis gemakkelijk en snel op onze website zelf samenstellen. Als echte specialist bieden wij geheel Portugal aan waaronder alle eilanden; de Azoren en Madeira & Porto Santo.
Bent u op zoek naar een fly & drive, een rondreis, of gewoon een weekje aan het strand ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast pakketreizen en de mogelijkheid om uw reis zelf samen te stellen zijn wij er ook voor uw bedrijfsuitje(bijv. een stedentrip Lissabon of Porto), of zakelijke reizen. Vrijwel naar alle bestemmingen kunnen wij voor u businessclass tickets verzorgen of indien gewenst een privéjet.
Dagelijks wordt onze website nog verder uitgebreid met accommodaties en prijzen. Mocht de accommodatie van uw keuze nog geen prijzen tonen vraag dan via deze link een geheel vrijblijvende offerte / voorboeking aan. Zodra de prijzen dan bij ons binnen zijn ontvangt u automatisch een offerte van ons op het door u opgegeven e-mailadres. Op dit moment vindt u op onze website reizen naar Portugal & Brazilië. In de komende periode zal het reisaanbod worden uitgebreid met de landen: Argentinië, Chili, en Uruguay.

KLIK HIER OM UW EIGEN REIS SAMEN TE STELLEN

KIES UW VAKANTIE