KLM Air-France

KLM Air-France

KLM-Air-France is natuurlijk de bekendste luchtvaartmaatschappij van Nederland. KLM is in tegenstelling tot dochter Transavia een 100% lijndienst maatschappij wat wil zeggen dat er op vaste dagen en tijdstippen gevolgen wordt naar diverse bestemmingen over de hele wereld. Soms worden vluchten met overstap of tussenlanding uitgevoerd onder 1 vluchtnummer(ook wel code-share genoemd) en/of met een andere "partner airline" uit de Skyteam alliantie. Het wil dus niet altijd zeggen dat je met KLM vliegt als je een KLM vlucht boekt. Deze kan uitgevoerd worden door een partner van KLM. Wel krijgt u bij KLM, net als bij alle partners van KLM, nog gewoon een snack/hapje & drankje aan boord en zijn veel zaken inbegrepen. Indien u exact wilt weten wat wel en niet inbegrepen is dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of kijken op de website van KLM-Air-France.

Er wordt gevlogen met een iets minder moderne vloot dan dochter Transavia, echter wel in perfecte staat van onderhoud en ge-update met de laatste innovaties onder de luchtvaartmaatschappijen. De vloot bestaat uit een mix van Boeing, Airbus, Mc Donnell-Douglas, Fokker en Embraer vliegtuigen.

Wij bieden u de mogelijkheid om te vliegen met KLM op Lissabon, Rio de Janeiro, Sao Paulo en Buenos Aires. Andere KLM bestemmingen zijn bij ons, indien gewenst, op aanvraag boekbaar.

Naast economy bieden wij ook de mogelijkheid voor businessclass. Deze zijn altijd op aanvraag boekbaar. Indien gewenst kunnen wij dit uiteraard geheel vrijblijvend offreren aan u.

KIES UW VAKANTIE