De specialist voor uw vakantie naar Portugal en Brazilie

Optimo Travel B.V. is een reisorganisatie gespecialiseerd in reizen naar Portugal en Zuid-Amerika en Golfreizen naar Portugal, Spanje en Zuid-Amerika. Door onze jarenlange ervaring in de reisbranche, in combinatie met uitgebreide kennis van de landen, al dan wel/niet gecombineerd met kennis van de golfsport, kunnen wij u een ideaal reisaanbod doen.
Belangrijk in onze aanpak zijn de persoonlijke benadering en het “ontzorgen” van onze klanten. Het is voor ons vanzelfsprekend dat u naast een prachtige accommodatie en een geweldige golfbaan of een fantastische excursie vooral kunt genieten van het moment en terug kijken op een heerlijke ervaring en een mooie herinnering. Naast onze pakketreizen, fly&drives en rondreizen kunt u er bij ons voor kiezen om zelf eenvoudig uw reis samen te stellen. U kiest zelf hoelang, waar en wanneer en met welke verzorging u ergens wenst te verblijven. U kiest zelf waar en wanneer u een huurauto wenst en welke excursies, greenfee(s), doorverbindingen of transfers u wenst.
Indien u wenst te golfen kunt u dit natuurlijk zelf of onder begeleiding, van een aan Optimo Golf Travel gelieerde golfprofessional, doen. Ook behoren het volgen van een clinic, een “game improvement” cursus of deelnemen aan een (pro-am)toernooi, op toplocaties in het buitenland tot de mogelijkheden.
Voor meer informatie over ons reisaanbod, golfclinics en - last minutes verwijs ik u naar de verschillende onderdelen op onze websites.

Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met één van onze reisadviseurs op kantoor.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 079- 8200 234 of via ons contactformulier.

Wij wensen u alvast een prettige vakantie toe!

Directie & medewerkers

Optimo Travel B.V.

KIES UW VAKANTIE