Tap Air Portugal

Tap Air Portugal

Tap Air-Portugal (De nationale Portugese luchtvaartmaatschappij) is kwalitatief een vergelijkbaar product(volgens velen zelfs beter) met KLM. Naast rechtstreekse vluchten naar Lissabon en Porto biedt men vluchten(via Lissabon) aan naar 4 eilanden behorende tot de Azoren(Pico, Faial, Terceira en Sao Miguel), Madeira en Porto Santo en 10(!) verschillende bestemmingen in Brazilië waaronder Rio de Janeiro, Sao Paulo, Brasilia, Salvador, Recife, Natal, Fortaleza, Belo Horizonte en Porto Alegre. Een hapje en drankje zijn altijd inclusief, en TAP hanteert het zogenoemde "piece concept" wat inhoudt dat u binnen Europa 1 koffer van maximaal 23kg mag meenemen en buiten Europa zelfs 2.

Indien u gaat golfen in Portugal of Zuid-Amerika is het altijd verstandig om te kiezen voor TAP ivm het gratis vervoer van de golfbag(s). Tap is lid van de "Star Alliance" en biedt wanneer u verder reist in bijvoorbeeld Brazilie of Chili zeer scherpe tarieven aan op doorverbindingen en Air Passes van LAN en TAM airlines.

Gevlogen wordt met een moderne vloot van Airbus. Naast de eigen vloot wordt, door 100% dochter Portugalia, gevlogen met Fokker 100's en Embraer toestellen. Zij voeren regelmatig de vluchten tussen Amsterdam en Porto uit.

KIES UW VAKANTIE