Stel zelf uw reis samen

In een aantal kliks uw eigen reis zelf samen stellen !

Zelf uw ideale reis samenstellen is nog nooit zo eenvoudig geweest! In slechts een aantal kliks kunt u bij Optimo Travel uw reis geheel zelf samenstellen. U kunt kiezen uit een aantal reisonderdelen, zodat uw reis helemaal is zoals u het zelf graag zou willen!

Vlucht
Accommodaties
Binnenlandse vlucht
Excursies
Ferries
Transfers
Autohuur

Vlucht

U kunt op eenvoudige wijze uw vluchten via ons "Zelf Samenstellen" concept boeken. De vluchten dienen altijd op basis van retour geboekt te worden. Wij willen u erop attenderen dat u bij het boeken van een vlucht minimaal één hotelovernachting dient bij te reserveren om de reservering bij ons te kunnen maken.


Binnenlandse vlucht

Om in een kort tijdsbestek een relatief grote afstand in uw reisroute te overbruggen, is een binnenlandse(of een vlucht tussen verschillende eilanden) vlucht vaak een goede optie. De binnenlandse vluchten die aangeboden worden binnen ons "Zelf Samenstellen" aanbod worden ten aller tijde uitgevoerd met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij en definitief aan u bevestigd.


Transfer

Om tijdens uw reis veilig, betrouwbaar en voor een vaste (lage)prijs van punt A naar punt B te reizen(bijvoorbeeld van de luchthaven naar uw hotel) kunt u via deze module in "Zelf Samenstellen" transfers erbij reserveren. U klikt eenvoudig de gewenste transfer aan, zodat u ter plaatse nergens meer aan hoeft te denken.


Excursies

Het is op vele locaties uit ons aanbod mogelijk om per land, regio en plaats één of meerdere excursies te boeken. Per excursie vindt u een duidelijke beschrijving van hetgeen deze inhoud. Nb, zeker in hoogseizoen periodes adviseren wij excursies van te voren vast te leggen daar dit ter plaatse teleurstellingen kan voorkomen. Dit omdat er op bepaalde locaties maxima voor aantallen bezoekers gelden per dag.


Ferries

Wanneer u bijvoorbeeld meerdere eilanden wenst te bezoeken van de Azoren, of een eiland voor de kust van Brazilië, zijn overtochten per ferry soms een voordelige uitkomst. Via ons aanbod van ferry overtochten vindt u de bestaande mogelijkheden. Deze overtochten zijn op onze website altijd gepubliceerd op enkele reis basis. Nb; op de Azoren zijn lang niet tussen alle eilanden ferry verbindingen. Indien deze er niet staan checkt u dan bij binnenlandse vluchten voor een verbinding. I.v.m. weersomstandigheden kan er soms een ferry verbinding uitvallen. Wij adviseren u dan ook nooit 1 dag(of zelf op de dag van retour) van te voren een ferry verbinding te reserveren.


Accommodaties

U kunt bij ons per land, gebied, streek een keuze maken uit een uitgebreid scala aan accommodaties: van een eenvoudig appartement of eenvoudig middenklasse hotel in de stad tot luxe vijfsterren(soms all-inclusive) resorts op een idyllisch locatie. Wij hebben zoveel mogelijk getracht in iedere prijsklasse en op vele locaties diverse accommodaties aan te bieden waaruit u kunt boeken. Helaas is dit, niet overal mogelijk, simpelweg omdat het er niet is. In Zuid-Amerika werken wij veel met kleine lokale "pousadas / posadas". Deze zijn allen bekend bij ons en gekozen op basis van prijs/kwaliteit van eenvoudig t/m luxe echter nimmer te vergelijken met de Pousada's in Portugal. Indien u vragen of twijfels heeft bij de keuze van een accommodatie aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.


Autohuur

In de meeste landen uit ons "Zelf Samenstellen" aanbod kunt u voor een gewenst aantal dagen één of meerdere auto’s huren uit de diverse huurcategorieën.
Indien u zelf een rondreis / eilandentour samen stelt en verschillende locaties aan wilt doen is het uiteraard ook mogelijke auto’s op de verschillende locaties in te boeken. Met “verder winkelen” herhaalt u simpelweg deze stappen.
Onze huurauto’s zijn altijd op basis van “all-inclusive” verzekeringen. De belangrijke voorwaarden die van toepassing zijn bij het huren van een auto, kunt u uitgebreid nalezen bij de gewenste auto.


U kunt op eenvoudige wijze uw vluchten via ons "Zelf Samenstellen" concept boeken. De vluchten dienen altijd op basis van retour geboekt te worden. Wij willen u erop attenderen dat u bij het boeken van een vlucht minimaal één hotelovernachting dient bij te reserveren om de reservering bij ons te kunnen maken.

KIES UW VAKANTIE