Anavilhanas Jungle Lodge 4 Dagen - Brazilië - Amazonas - Manaus

Algemene informatie

Zeer leuk, ecologisch verantwoord jungle resort die er voor zal zorgen dat u de ultieme Amazone ervaring krijgt. Het resort probeert het u zo comfortabel mogelijk te maken, maar wel met de nadruk op zo min mogelijk belasting op de unieke omgeving.

Ligging

Dit hotel ligt op 110 km ten noordwesten van Manaus. Gelegen aan de rivier in het Novo Airão gebied. De trip hier naartoe is al een ervaring op zich. U wordt opgehaald en gaat dan eerst met een ferry over de Rio Negro, en vervolgens rijdt u via een avontuurlijke weg, naar Novo Airão waar u vervolgens overstapt in gemotoriseerde kano waar u in ongeveer 15 minuten mee naar de lodge zal worden gebracht. Deze reis duurt ca. 3 uur. Tegen meerprijs is het ook mogelijk om de reis per watervliegtuigje af te leggen. De prijs hiervoor is wel op aanvraag.

Kamer

De accommodatie is stijlvol en met smaak ingericht, De suites zijn allen voorzien van een comfortabel 2-persoons bed of een twin, airco, minibar, en een badkamer met haardroger, douche en toilet, en er is een balkon met een hangmat waar u heerlijk tot rust kunt komen.
U verblijft hier op basis vol pension(exclusief drankjes), waarbij alle maaltijden, excursies en gebruik van benodigde materialen en transfers bij het verblijf in zitten.

Faciliteiten

Het hotel is voorzien van een uitstekend restaurant waar u kunt genieten van zowel regionale als internationale gerechten, een bar met lounge/bibliotheek met een pooltafel en zelfs WiFi internet. waar u boeken vindt die uitleg geven over de flora en fauna van de Amazone. Verder is er een buitenzwembad dat uitkijkt over de Rio Negro met ligstoelen en parasols, en is er een vlonder vanwaar u een duik kunt nemen in de rivier.

Verder verzorgt dit hotel tal van excursie als wandelen en varen door de overweldigende natuur, te zwemmen met de dolfijnen, te vissen op piranha’s, van de Waimiri-Atroari indianen leren hoe u moet boogschieten, een middagje luieren (van september t/m maart) aan een van de mooie zandstranden hier enz. De gemiddelde duur van deze excursies is ca. 3 uur.


 
KIES UW VAKANTIE