Casa Dos Barcos - Portugal - Azoren - Sao Miguel - Furnas

Algemene informatie

Casa dos Barcos is vanwege de ligging en de schoonheid een uitstekende plek voor iemand die komt om te genieten op Sao Miguel voor een ontspannende of avontuurlijke vakantie.

Ligging

Casa dos Barcos is gelegen aan de oever van Lagoa das Furnas. Deze staat bekend als een van de mooiste natuurgebieden van Sao Miguel. Verder ligt deze accommodatie ongeveer 45 km van Ponta Delgada, 5 km van het lokale dorp van Furnas en 12 km van het dorp Ribeira Quente.

Kamer

Deze accommodatie heeft twee suites, elk bestaande uit een tweepersoonsbed kamer met eigen woonkamer en een badkamer, een op de begane grond met uitzicht op het meer, en de andere in de bovenste verdieping, met uitzicht op de kapel. De begane grond bevat ook een woonkamer met tv, telefoon en internetaansluiting, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer, voor het gemeenschappelijk gebruik van alle gasten.

Faciliteiten

De gehele woning is voorzien van centrale verwarming, die voorziet in een comfortabel verblijf tijdens de wintermaanden. Extra bedden beschikbaar kan worden gemaakt op aanvraag en tegen een extra vergoeding.


 
KIES UW VAKANTIE