Club Vale do Lobo ***** - Portugal - Algarve - Vale do Lobo

Algemene informatie

Europe's finest ...., zo duidt Vale do Lobo zijn accommodatie zelf aan. Inderdaad, appartementen en villa's van wereldklasse temidden van een altijd groene omgeving met pijnboombossen en golfterreinen gelegen aan een prachtig zandstrand.

Ligging

Op 15 kilometer van de luchthaven van Faro en 6 kilometer van het dorp Almansil. Het complex ligt midden tussen de pijnbomen en een aantal fantastische golfbanen.

Kamer

het luxueuze vakantiedorp is verdeeld in appartementen, geschakelde bungalows en vrijstaande villa's.

  • de 2-kamerappartementen type 011 en de 3-kamerappartementen type 022 beschikken beide over een balkon of terras. Voorts zijn de appartementen smaakvol gemeubileerd met woon-/eetkamer, keuken, 1 of 2 slaapkamers en 1 of 2 badkamers.
  • types 122P en 132P zijn geschakelde 3- en 4-kamerbungalows, die beschikken over een zogenaamde plungepool. De inrichting is gelijk aan die van de appartementen.
  • Er zijn in het complex ook luxe vrijstaande villa's aanwezig met 3 t/m 6 slaapkamers en vrijwel allemaal met een privé zwembad.

Faciliteiten

24-uurs receptie, winkeltjes, kapsalon, bank, supermarkt, diverse restaurants en bars, nachtclub, discotheek, TV, wasmachine, squashbanen, 12 tennisbanen, twee 18-hole golfbanen, 2 zwembaden (waarvan 1 verwarmd) met gratis ligstoelen en parasols.


 
KIES UW VAKANTIE