Cristalino Jungle Lodge - Brazilië - Mato Grosso - Alta Floresta

Algemene informatie

Een van de beste Eco-lodges in het Amazone gebied, gelegen in een afgelegen deel van de staat Mato Grosso op de grens met Amazonas. Wanneer u echt de Amazone mee wil maken is dit dé aanrader, inclusief de beste specialisten.

Ligging

Dit hotel is gelegen aan de rivier op 2 uur van Alta Floresta. U wordt vanaf de luchthaven van Alta Floresta opgehaald, en per auto(ca. 1,5 uur) en hierna per boot(ca 30min.) naar de accommodatie gebracht.

Kamer

De accommodatie is stijlvol en met smaak ingericht. De kamers zijn allen voorzien van een comfortabel 2-persoons bed of een twin, minibar, en een badkamer met haardroger, douche en toilet. Er zijn ook superior kamers die iets luxer zijn, een groter bed hebben, en ook wat ruimer zijn. Deze kamers beschikken over een badkamer met bad, douche en toilet, en hebben een eigen koud water buitendouche(erg verkoelend in de jungle!), tevens hebben deze een terras met hangmat. Op aanvraag zijn er ook nog luxueuze bungalows boekbaar, die uitermate geschikt zijn voor gezinnen.

Faciliteiten

Het hotel is voorzien van een uitstekend restaurant waar u kunt genieten van zowel regionale als internationale gerechten, een bar met lounge/bibliotheek. waar u boeken vindt die uitleg geven over de flora en fauna van de Amazone. Verder is er een vlonder met ligbedden en parasols vanwaar u een duik kunt nemen in de rivier. Verder heeft het hotel een observatietoren in de jungle, een observatiepost(met muggennetten), mountainbikes(vooraf reserveren), een adventure-course(vooraf reserveren), kajaks. en diverse wandelpaden. Allen zijn inclusief in het verblijf.


 
KIES UW VAKANTIE