Ecopousada Cristal da Terra - Brazilië - Goías - Chapada dos Veadeiros

Algemene informatie

Midden in het prachtige nationaal park van Chapada dos Veadeiros in het kleine dorpje Sao Jorge, ligt deze mooie en comfortabele eco-pousada. Een zeer geschikte locatie om dit geweldige gebied te verkennen.

Ligging

In het dorpje Sao Jorge, in het National park Chapada dos Veadeiros. 36 km van Alto Paraiso, en ongeveer 240 km van de luchthaven van Brasilia.

Kamer

De kamers zijn netjes en volledig en beschikken alle over een terras met zitjes, airconditioning, ventilator, tv en badkamer met douche en toilet.

Faciliteiten

De pousada beschikt over een receptie, leeshoek, buitenzwembad met jacuzzi, ligbedden en parasols, bar, ontbijtruimte, kinderspeeltuin, massage ruimte, spelletjes ruimte en natuurlijk voldoende parkeergelegenheid. Verder zijn er in de directe omgeving diverse adventure mogelijkheden als canyoning, abseilen, tokkelen, indrukwekkende trails, waar u langs de diverse watervallen komt en mooie vergezichten. Dit gebied staat verder bekend als een van de laatste toevluchtsoorden van de manenwolf, en de kristalrijke bergen, die vooral bij een aantal van de watervallen goed zichtbaar zijn.


 
KIES UW VAKANTIE