Hotel Cabanas do Bonito - Brazilië - Mato Grosso do Sul - Bonito

Algemene informatie

sfeervol vakantiecomplexje met leuke "paalwoningen" voor zowel 2 personen als gezinnen. Tevens beschikt het complexje over een aantal leuke faciliteiten en bied het diverse activiteiten.

Ligging

Gelegen op 6 km. van het stadje Bonito, te midden 2 riviertjes Formosa en Formosinha is dit leuke hotel gezegend met een mooie ligging tussen de bossen. De "Blauwe grot" ligt op 18 km. en de luchthaven van Campo Grande bevindt zich op 260 km(ca. 3,5 uur per auto).

Kamer

Het hotel heeft zowel bungalows als standaard kamers. De unieke kamers zijn gelegen in houten "paalwoningen" en beschikken over een 2-persoons bed of twin, mini bar, kabel tv, airco, telefoon, balkon, met stoelen en een volledig ingerichte badkamer met bad/douche en toilet. U kunt uw auto kwijt op de parkeerplaats onder uw "cabana". Op aanvraag zijn er ook bungalows (op de grond) voor meer dan 2 personen boekbaar.

Faciliteiten

Het hotel beschikt tevens over een a la carte restaurant, bar, tuin, met (houten)wandelpaden, een adventure parcours(onder begeleiding), kinderspeeltuin, kan u boogschieten, is er een zwembad met ligbedden en parasols, volleybal court, souvenirkiosk, overdekte barbecue, een prima ontbijtbuffet, en in de naastgelegen rivier kunt u prima zwemmen bij de watervalletjes, en in een zogenaamde "waterdonut" een parcours afdobberen en is er een duikschool.


 
KIES UW VAKANTIE