Hotel das Cataratas - Brazilië - Parana - Foz do Iguaçu

Algemene informatie

Het enige hotel dat is gelegen binnen de toegang van het nationale park "Cataratas de Iguaçu" alwaar u kunt genieten van klassieke en stijlvolle luxe.

Ligging

in het nationaal park Foz do Iguaçu op loopafstand van de watervallen aan de Braziliaanse kant de stad Foz do Iguaçu, met winkels, restaurants en cafés ligt op enkele kilometers, evenals de Itaipú dam. De luchthaven licht op een kleine 10 kilometer, circa 10-15 minuten met een auto of taxi. Het Argentijnse deel of de Paraguayaanse stad Ciudad del Este liggen eveneens op enkele kilometers.

Kamer

alle kamers zijn keurig en ruim van inrichting en hebben een volledig ingerichte badkamer met douche en toilet. Natuurlijk zijn alle kamers voorzien van televisie, airco, WiFi internet, minibar, zitje, telefoon en 2-persoonsbed of twin bed. Tevens zijn er superieurkamers en suites boekbaar.

Faciliteiten

het hotel beschikt over een zwembad met ligbedden en parasols, een fitnessruimte, tennisbaan, kaart/snookerruimte, een bar, restaurant, 24-uurs receptie met lounge en een winkeltje. Tevens is er, een conferentieruimte en een voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast heeft het hotel een overeenkomst met het nabij gelegen Bourbon Iguaçu Golf resort, om eventueel te kunnen golfen op een prachtige baan in een unieke omgeving.


 
KIES UW VAKANTIE