Hotel Golden Tulip Ipanema Plaza - Brazilië - Rio de Janeiro - Provincie - Rio de Janeiro - Ipanema

Algemene informatie

Dit hotel van de bekende Golden Tulip keten is een van de meest centraal gelegen hotels in Ipanema en werd 2007/8 nog geheel gerenoveerd. Daarnaast heeft het een werkelijk uitstekend sushi restaurant wat wij u dan ook van harte kunnen aanbevelen.

Ligging

in Rio de Janeiro, centraal in de wijk Ipanema. De wijk Ipanema is de trendy, modieuze wijk van Rio, dat eveneens bekend is als "gay vriendelijk". U vindt in deze omgeving dan ook vele cafés en andere gelegenheden die met name in de weekenden druk bezocht worden. Ipanema loopt over aan de ene zijde in Leblon, waar u ook “Leblon Shopping” vindt met alle grote modemerken, en aan de andere zijde in het eveneens wereldberoemde Copacabana. Het gelijknamige strand Ipanema ligt op nog geen 100 meter van het hotel waar het ook ligbedden en parasols heeft. De internationale luchthaven van Rio de Janeiro ligt op ongeveer 25 kilometer, circa 30 minuten met een auto of taxi. Let op in de spitsuren kan dit langer duren.

Kamer

Alle kamers zijn modern en comfortabel van inrichting en hebben een volledig ingerichte badkamer met douche en toilet. Natuurlijk zijn alle kamers voorzien van televisie, airco, draadloos internet, kluisje, minibar, telefoon en 2-persoonsbed of twin bed. Tevens zijn er deluxe kamers en juniorsuites boekbaar met o.a. balkon met zitje en veel meer ruimte.

Tips

In de directe omgeving vindt u vele restaurants, cafés, winkels, enz. U kunt andere wijken gemakkelijk bereiken te voet, met het openbaar vervoer of met taxi’s. Vanuit de naastgelegen wijk Copacabana kunt u eventueel verder met de schone en moderne metro. 1 halte hiervan ligt op loopafstand.


 
KIES UW VAKANTIE