Houses in Pico*** - Portugal - Azoren - Pico - Sao Roque do Pico

Algemene informatie

Rustig gelegen aan de voet van de vulkaan en aan de noordzijde van het eiland Pico, direct aan zee. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht op het eiland Sao Jorge.

Ligging

Rustig gelegen aan de voet van de vulkaan en aan de noordzijde van het eiland Pico, direct aan zee. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht op het eiland Sao Jorge. Sao Jorge is gemakkelijk bereikbaar per boot vanuit de haven van Sao Roque. De luchthaven ligt per auto op ongeveer 20-30 minuten. Beide huisjes kijken uit op zee.

Kamer

Beide (oorspronkelijk wijnhuisjes) huisjes zijn ruim en comfortabel ingericht en voorzien van vele moderne gemakken waaronder een volledig ingerichte keuken en een badkamer met ligbad. In zowel de 2-kamer als de 3-kamerappartement bevindt zich een slaapbank die geschikt is voor twee extra personen.

Faciliteiten

De eigenaren/beheerder van de accommodatie wacht u op bij aankomst en vertrek. Tevens kunt u bij hen terecht voor o.a. paardrijden, wandeltochten (met of zonder gids), fietstochten/huur, duiken, vissen, vulkaan beklimmen, walvis excursies, eiland hopping, wijnproeven, etc.


 
KIES UW VAKANTIE