Malocas Jungle lodge 4 Dagen - Brazilië - Amazonas - Manaus

Algemene informatie

Back to basic lodge in authentieke indiaanse stijl. Als u op zoek bent naar een eenvoudige maar schone accommodatie in het hart van het Amazonewoud, waar u naar hartelust excursie kunt doen in de locale flora en fauna, is dit dé lodge die u zoekt.

Ligging

Dit hotel ligt op 160 km. van Manaus, direct aan de rivier. De trip hier naartoe is al een ervaring op zich. U reist namelijk eerst 80 km per bus naar Rio Preto da Eva, waar u vervolgens overstapt in gemotoriseerde kano waar u de overige 80 km mee af zult leggen. Deze reis duurt ca. 3 uur.

Kamer

Malocas zijn huizen in traditionele Amazone indianen stijl, die hier zijn opgebouwd als 12 aan elkaar grenzende kamers. Deze kamers zijn eenvoudig maar netjes en voorzien van een 2-persoons bed of een twin en een badkamer met douche en toilet.

Faciliteiten

het hotel is voorzien van een buffet restaurant en bar, en een receptie met zithoek. Verder komt u hier voornamelijk om te wandelen en te varen door de indrukwekkende natuur. Het hotel organiseert diverse excursies die net als de transfer van en naar het hotel bij de prijs inzitten.


 
KIES UW VAKANTIE