Pousada Dom Afonso II **** - Portugal - Alentejo - Alcacer do Sal

Algemene informatie

Deze Pousada (de Portugal) is gelegen in Alcacer-do-Sal in Alentejo Deze keten van kleinschalige, luxe, charme, boetiek (boutique), hotels liggen verspreid door heel Portugal en zijn verdeeld in 4 categorieën; natuur, charme, historisch (cultuur) en Historisch design.
Vele Arabische en Romaanse belangrijke culturele overblijfselen, die tot zo'n 5000 jaar teruggaan in de tijd (de latere Neolithische periode) zijn in de omgeving van deze mooie pousada te vinden. Vanuit de pousada zelf heeft u een mooi uitzicht over de rivier Sado.

Ligging

In de Alentejo op ongeveer 90 km van Lissabon, en nabij de Sado riviermonding, een zeer interessant natuurgebied waar de rivier uitmond in zee, en waar u onder andere flamingo's en dolfijnen kunt tegenkomen (o.a. vanuit Setubal vertrekken bootjes voor dolfijnen spotten).

Kamer

Mooie ruime kamers met volledig ingerichte badkamer met haardroger. Alle kamers hebben airconditioning, kabel tv, minibar, telefoon, kluisje en een (draadloze) internetaansluiting.

Faciliteiten

De pousada beschikt naast een receptie met lounge en een uitstekend restaurant, natuurlijk over een zwembad met ligbedden. In de directe omgeving kunt u ballonvaren, golfen, paardrijden, etc..


 
KIES UW VAKANTIE