Solar Casa do largo - Portugal - Alentejo - Crato

Algemene informatie

Deze kleinschalige rustieke accommodatie, ook wel agriturismo genoemd in Crato in Alentejo
in Portugal behoort tot Solares de Portugal. Solares zijn kleinschalige familiale vakantie accommodaties verdeeld in 3 categorieën; Casas Antigas(landhuizen), Quintas & Herdades,
(herenboerderijen, hofstedes), Casas Rústicas(buitenverblijven).
Casa do Terreiro do Poço is een 18e eeuws herenhuis gelegen in het historische centrum van Borba naast de Largo dos Combatentes Garden. Het hoofdhuis bestaat uit drie gebouwen die de integratie van de gevel en de twee aangrenzende huisjes, en vormt een uniek architecturaal geheel.

Ligging

Gelegen in het kleine dorpje Crato, 21 km van Portalegre en 186 km van Lissabon.
Voormalig herenhuis dat in de omgeving bekend staat vanwege de gastvrijheid. Een prima adres voor een heerlijke vakantie in de zonnige Alto Alentejo.

Kamer

De kamers zijn sfeervol ingericht met een eigen karakter. Tevens beschikken alle kamers over een volledig ingerichte badkamer met douche en toilet.

Faciliteiten

De Solar beschikt over een zwembad, een spelletjesruimte voor kinderen en een ontbijtruimte, Op aanvraag is diner mogelijk, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste streekgerechten. Tevens kunt u via de receptie fietsen huren. In de directe omgeving kunt u ook nog heerlijk golfen of paardrijden.


 
KIES UW VAKANTIE