Pousada Rainha Santa Isabel **** - Portugal - Alentejo - Estremoz

Algemene informatie

Deze Pousada (de Portugal) is gelegen in Estremoz in Alentejo Deze keten van kleinschalige, luxe, charme, boetiek (boutique), hotels liggen verspreid door heel Portugal en zijn verdeeld in 4 categorieën; natuur, charme, historisch (cultuur) en Historisch design.
Dit prachtig oude kasteel van Estremoz, dat koning D. Diniz oorspronkelijk had gebouwd voor zijn vrouw koningin Santa Isabel, is het resultaat van een perfect uitgevoerde restauratie. Alle materialen zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn helemaal afgewerkt. Vanuit de tuinen rondom het kasteel heeft u een geweldig uitzicht over het stadje Estremoz, met zijn ophaalbrug, en de uitgestrekte vlaktes van de Alentejo.

Ligging

Op een heuvel in het centrum van het stadje Estremoz, die u middels een ophaalbrug in kan rijden. Borba ligt op 18 km, Het koninklijke Vila Viçosa ligt op 20 km en Evora ligt op 45 km. De luchthaven van Lissabon bevindt zich op 180 km.

Kamer

Mooie klassiek ingerichte kamers voorzien van alle faciliteiten. Alle kamers hebben airconditioning, kabel tv, minibar, haardroger, kluisje en een telefoon.

Faciliteiten

Receptie met sfeervolle lounge, uitstekend restaurant in de voormalige ridderzaal, buitenzwembad met ligbedden en een mooie tuin.


 
KIES UW VAKANTIE