Appartementen Monte da Serralheira *** - Portugal - Alentejo - Evora

Algemene informatie

Een typische Portugese boerderij, waar u kunt genieten van "agrarisch toerisme", gelegen op 3 km van het historische centrum van Évora. U kunt hier zwemmen, een paard of een fiets huren en genieten van de heerlijke, prachtige en rustige, landelijke omgeving.

Ligging

Deze Quinta ligt op 3 km vanaf de historische stad Évora, op zo'n 130 km van Lissabon en 175 km van de Algarve. Indien u naar het strand wenst te gaan zult u ook 100 km moeten rijden. In de omgeving van Évora bevinden zich echter verscheidene (stuw)meren waar ook gezwommen e.d. kan worden.

Kamer

2- of 3-kamerappartementen voor 2 of 4 (of meer) personen. Elk appartement heeft een woonkamer met kitchenette en elke slaapkamer heeft een eigen badkamer en terras. Linnengoed en schoonmaak inclusief. Alle appartementen liggen op de begane grond en kijken uit op een mooie tuin met een ruim grasveld.

Faciliteiten

Zwembad met ligbedden en parasols, tuin, fiets- wandel- en paardrijdmogelijkheden, met route kaarten. Massages (Abyhanga) kunnen ter plaatse worden verzorgd. Veel informatie aangeboden door Lucia, de gastvrouw(spreekt ook Nederlands!), en is eveneens gids is in de provincie.


 
KIES UW VAKANTIE