Hotel Sao Domingos **** - Portugal - Alentejo - Mertola

Algemene informatie

Deze 5 sterren accommodatie ligt in het natuurlijke park "Vale do Guadiana". De basis van deze voormalige estalagem stamt al uit 1875 en nadat het geheel in stijl werd opgeknapt, werd het eind 2005 heropend.

Ligging

Dit hotel is gelegen in het natuurpark van Guadiana, in het voormalige mijnbouwers-dorp Minas de São Domingos (ooit bekend als het grootste koper- en pyriet winningsgebied). Het Stadje Mertola ligt op ongeveer 16 km, in het natuurlijke park "do Vale do Guadiana". Lissabon ligt op ongeveer 230 km en Faro op ongeveer 115 km.

Kamer

Deze kleinschalige accommodatie telt 25 standaard- en 6 superieur kamers. Deze zijn allen ruim en keurig van inrichting, met airco, volledig ingerichte badkamer, tv, Wifi, radio, telefoon en een balkon of een terras met zitje. U kijkt uit op het nabij gelegen meer met strand of op het zwembad. De superieur kamers liggen in het oorspronkelijke "palace" deel en hebben naast extra ruimte een jacuzzi in de badkamer. Eén hiervan is ook geschikt voor gehandicapten.

Faciliteiten

Zwembad met ligbedden en parasols, parkeergelegenheid, fitnessruimte, restaurant, receptie met lounge, bar, tv-ruimte, conferentiezaal, wasserette, biljart en internet. In de directe omgeving kunt u onder andere heerlijk wandelen, maar ook watersporten beoefenen op het naastgelegen stuwmeer en de nabijgelegen rivieren.


 
KIES UW VAKANTIE