Pousada Dom Joao IV **** - Portugal - Alentejo - Vila Vicosa

Algemene informatie

Deze Pousada (de Portugal) is gelegen in Vila-Vicosa in Alentejo Deze keten van kleinschalige, luxe, charme, boetiek (boutique), hotels liggen verspreid door heel Portugal en zijn verdeeld in 4 categorieën; natuur, charme, historisch (cultuur) en Historisch design.
Deze Pousada is gelegen in het voormalige klooster van Chagas de Cristo, in het plaatsje Vila Viçosa. Typerend van deze pousada is dat alle kamers hun eigen "verhaal" hebben. Slapen in deze pousada zal u dan ook zeker even bijblijven.

Ligging

De pousada ligt direct in het centrum van het stadje waar u ook een paleis vindt en enkele restaurantjes. Borba ligt op slechts 6 km, en Estremoz ligt op 18km. Évora ligt iets verder (58 km.), maar is via de IP2 snelweg goed bereikbaar. In het oosten vindt u ook nog het grensplaatsje Elvas (28 km).

Kamer

Alle luxe klassieke kamers zijn voorzien van alle gemakken. De pousada heeft kamers met een thema, bijv. een jagers kamer, botanische kamer, luxueuze muzikant kamer en een dichters kamer. Alle kamers hebben airconditioning, kabel tv, minibar, telefoon, kluisje en internet. Vanzelfsprekend hebben de kamers een volledig ingericht badkamer met bad/douche, toilet, haardroger en badbenodigdheden.

Faciliteiten

Receptie, sfeervolle lounge met bar, restaurant met lokale specialiteiten, buitenzwembad met ligbedden, poolbiljart en een mooie binnenplaats.

Tips

In de omgeving liggen vele historische plaatsjes als Borba, Alandroal, Estremoz en Redondo. Hier komen vele heerlijke wijnen vandaan.


 
KIES UW VAKANTIE