Prainha Clube **** - Portugal - Algarve - Alvor

Algemene informatie

Prainha Club is een unieke plaats, speciaal gemaakt om een perfecte vakantie te kunnen bieden, en een heerlijk gevoel van ontspanning te ervaren.Geïntegreerd in "Prainha Touristic Village", bied het de mogelijkheid om ook gebruik te kunnen maken van de vele faciliteiten van dit complex. Met 61 appartementen, variërend van studio tot 3-kamer, die allen op het zuiden zijn gelegen, een lift hebben en alle zee of zwembadzicht bieden, heeft u hier natuurlijk een van de mooiere appartementen in de Algarve. U heeft hier als "Clube" gast ook toegang tot het binnenzwembad en de Jacuzzi, en tevens recht op een korting bij spa/massage behandelingen.

Ligging

Prainha clube ligt binnen het complex "Prainha Village" op de kliffen van Alvor, op 2 km van het centrum van Alvor, 3 km van Praia da Rocha, 5 km van Portimão en 20 km van Lagos.

Kamer

Het complex beschikt over ruime 1, 2 en 3-kamerappartementen die allen modern van inrichting zijn en onder andere beschikken over airco, telefoon, kluisje(tegen betaling), tv, radio, WiFi internet(tegen betaling), een keuken of kitchenette, balkon of terras met zitjes en een volledig ingericht badkamer.

Faciliteiten

Naast een restaurant, zoutwater buitenzwembad met ligbedden en parasols en kinderbad, beschikt het park over tennisbanen, 1 voetbalveld, kinderspeeltuin, fax service, wasserette service, ruime parkeergelegenheid en 24-uurs receptie. Daarnaast is er ook nog de Thalgo Prainha Health Club, van april t/m oktober, daar kunnen Prainha Clube gasten ook gebruik maken van de faciliteiten van het Prainha Tourist Village.


 
KIES UW VAKANTIE