Vilalara Resort ***** - Portugal - Algarve - Armação de Pêra

Algemene informatie

Dit elegante vakantiecomplex biedt de meest verwende vakantieganger een optimum aan privacy. Dienstverlening staat bij Vilalara hoog in het vaandel.

Ligging

In een groene omgeving temidden van adembenemend mooie tuinen, met een onder de rotsen gelegen en per trappen bereikbaar eigen zandstrand, dat voor buitenstaanders alleen vanuit zee bereikbaar is. Het centrum van Armaçao de Pera ligt op ca. 2,5 km.


Kamer

We beschikken in Vilalara over juniorsuites, luxe L-vormige 2-persoonskamers met minibar, TV, telefoon, smaakvol ingerichte badkamer en een groot balkon met zitje.De 3-kamerappartementen beschikken over een ruime, goed gemeubileerde woonkamer, TV, telefoon, 2 slaapkamers, 2 badkamers en groot buitenterras/balkon. De appartementen zijn veelal gelegen op de begane grond. Over het algemeen zijn de appartementen goed gemeubileerd, qua inrichting iets eenvoudiger dan de junior suites. Verzorging in zowel de suites als in de appartementen inclusief buffetontbijt in het restaurant.


Faciliteiten

3 zwembaden, buitenterras, 6 tennisbanen, restaurant, bar, snackbar, winkeltjes en nachtclub. Voorts is er een zeer uitgebreide healthclub met fitnessruimte. Als één van de weinige complexen in Portugal beschikt Vilalara over een zeer professioneel centrum voor Thalassotherapie met medische begeleiding. Hiervoor is een speciaal pakket samengesteld, waarvan de prijs op aanvraag is. Autohuur is niet strikt noodzakelijk, doch wel aanbevolen, indien u van plan bent tochtjes te maken of buiten de deur te eten.


 
KIES UW VAKANTIE