Monte Velho Nature resort *** - Portugal - Algarve - Carrapateira

Algemene informatie

Weer eens totaal wat anders dan de overige accommodatie in de Algarve! Ezelstochten mountainbike tochten, leren golfsurfen, wandelen of meedoen aan een yogacursus: Hier kan het allemaal. Een accommodatie die puur is ingericht op het onthaasten.

Ligging

Dit recentelijk geopende eco hotel, is een voormalige boerderij en heeft een unieke ligging in de heuvels die uitkijken over zee, midden in het natuurlijke park van Vincentina. Het dorpje Carrapateira ligt op 4km en de stranden liggen op ca. 5km. Sagres ligt op 21 km, Aljezur op 18 km en Monchique ligt op 50 km. De luchthaven van Faro ligt op ca. 1 uur rijden (110km).

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een ontbijtruimte, lounge, bar en apart gedeelte waar u terecht kunt voor de diverse therapieën en massages. De eigenaar van dit hotel is een voormalig tv-presentator (van MTV Portugal) en fanatiek surfer. Vandaar dat u hier ook diverse surfclinics(zowel een dagcursus als 3-daagse cursus) kunt volgen, mountainbiken, ezelstochten en paardrijtochten en wandeltochten(met gids) kunt maken, een fotocursus kunt volgen, diepzeeduiken, zeilen en een zeer uitgebreid yoga programma kunt volgen. Vraag dan ook naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten indien u hier gebruik van wens te maken.


 
KIES UW VAKANTIE