Porto Dona Maria **** - Portugal - Algarve - Lagos

Algemene informatie

Uitstekende en mooi gelegen accommodatie nabij het bekende Porto Dona Maria strand bij Lagos. Tevens heeft dit resort een eigen golfacademie en duikschool.

Ligging

Op ongeveer 800meter van het Porto Dona Maria strand, En op ongeveer 2 km van Praia da Luz. Lagos ligt op ongeveer 6 km.


Kamer

Het Complex beschikt over een ruime verscheidenheid van types. 1-kamerappartement (max. 4 pers.): ruim en keurig ingerichte woonkamer met zitgedeelte, telefoon,tv en kluisje (tegen betaling:ca. EUR 15,- p.w.), (verhoogd) slaapgedeelte met aparte bedden. Volledig ingerichte keuken. Nette badkamer met bad met douche en toilet en terras met zitje.

De 2-kamerappartementen (max. 4 pers.) zijn gelijk aan de 1-kamerappartementen, echter met een 2-persoonsslaapkamer en een balkon of terras met zitje.

De 3-kamerappartementen (max. 5 pers.) beschikken wederom over dezelfde faciliteiten, met 1 slaapplaats in de woon/slaapkamer en een 2e slaapkamer en een 2e badkamer met douche en toilet. De 3-kamerappartementen Casas do Campo (max. 4 pers.) zijn modern ingericht en in duplexvorm.

De 4-kamerapp. (max. 6 pers.) weer gelijk aan het 3-kamerappartement, echter met drie slaapkamers en in totaal 3 badkamers (2 met douche en toilet). De 5-kamervilla (max. 8 pers.) beschikt over een ruime woonkamer, keuken, vier slaapkamers en 3 badkamers met bad of douche en toilet. Prive zwembad, en tuin met ligbedden.

De accommodatie wordt 6x per week schoongemaakt (met uitzondering van zondag).

Faciliteiten

Receptie, A la carte restaurant, (snack-)bar,zoutwater buitenzwembad met apart kinderbad, en mini-supermarkt. Tegen betaling is er ook een duikschool, fietsverhuur, massage en aroma therapie in uw accommodatie. Tevens heeft de accommodatie goede golfmogelijkheden, er is namelijk vanaf dit jaar een eigen golfacademie.


 
KIES UW VAKANTIE