The Lake Resort ***** - Portugal - Algarve - Vilamoura

Algemene informatie

Zeer compleet hotel/appartementen complex, met een uitstekende ligging aan de haven van Vilamoura en nabij het mooie zandstrand van Falesia.

Ligging

Praktisch naast het strand (200 mtr.)op 300 mtr. van het centrum en nabij de jachthaven met talloze winkels, restaurants en bars. De afstand tot het casino in Vilamoura is ook binnen 1 km.

Kamer

De luxe 2-persoonskamers zijn smaakvol gemeubileerd en beschikken over airconditioning, radio, LCD tv, telefoon, minibar, badkamer met bad, douche, toilet en balkon of terras.

Faciliteiten

Het resort beschikt over een zeer compleet aantal faciliteiten, waaronder: 3 buitenzwembaden waarvan 1 verwarmd en 1 met een zandbodem en strand (uniek in Europa!) en 1 binnenzwembad. Terwijl uw kinderen worden vermaakt bij de Koala club, kunt u genieten van een heerlijke behandeling in het Spa centrum, of een flight lopen op een van de talloze golfbanen waar Vilamoura bekend om staat. Tevens kunt u hier ook nog fitnessen, kajak varen op het eigen meer, voetballen, basketballen of tennissen. Kortom, een uitstekend hotel waar uw hele gezin zich zal vermaken. 
KIES UW VAKANTIE