Quinta de Bispos **** - Portugal - Centro - Campo de Besteiros

Algemene informatie

Deze leuke ecologische Quinta is gelegen in een bergachtige, bosrijke omgeving. De accommodatie heeft 5 eigen paarden waarmee lessen worden gegeven of tochten mee gemaakt kunnen worden. Tevens heeft de quinta een zeer goed restaurant en wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan een muziekstudio.

Ligging

Rustig gelegen aan de voet van het gebergte van Caramulo in de plaats Campo de Besteiros waar u een supermarkt, winkels en enkele restaurants vindt.

Kamer

De quinta is een ecologische accommodatie en er is dus zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurvriendelijke materialen en er wordt ecologisch verantwoord gewerkt. De Quinta beschikt zowel over netjes ingerichte hotelkamers en enkele 2- en 3-kamerappartementen. Tevens is er een huis te huur voor maximaal 9 personen en 2-kamerappartementen met balkon.

De appartmenten worden verhuurd op basis van logies en enkel voor minimaal twee overnachtingen.Voor prijzen past u de verzorging aan op de website.


Faciliteiten

De quinta beschikt over zowel een buitenzwembad als een binnenzwembad, turks-bad, tennisbaan, restaurant, bar en eigen manege met paarden. Lessen hiervoor zijn ook mogelijk.


 
KIES UW VAKANTIE