Casa da Cisterna Guesthouse *** - Portugal - Centro - Castelo Rodrigo

Algemene informatie

De plek om heerlijk tot rust te komen! Unieke kleinschalige accommodatie in het ommuurde stadje Castelo Rodrigo. Dit leuke landelijke hotel, is eigendom van 2 biologen, die u alles kunnen vertellen over de flora en fauna in dit gebied. Een ideale accommodatie voor wandel/natuurliefhebbers dus.

Ligging

Figueira de Castelo Rodrigo ligt aan de rand van het Douro internationaal natuurgebied, op de grens tussen Portugal en Spanje. De omgeving is bergachtig en beschikt over zeer veel natuurschoon. Het dorpje Barca d'Alva waar de Douro rivier de natuurlijke grens met Spanje vormt, ligt op 20 km. en Guarda ligt op 70 km. Viseu ligt op 129 km en Miranda do Douro op 200 km.

Kamer

Alle zijn modern en sfeervol ingericht met comfortabele bedden, telefoon, tv, Wifi internet en verwarming. Het merendeel van de kamers beschikt over airco, maar niet allemaal(vraag hier naar bij boeking). Verder beschikken alle types over een volledige badkamer met haardroger douche of bad en toilet.

Faciliteiten

De Casa beschikt over een ontbijtruimte, ontspanningsruimte met boeken en open haard, buitenzwembad met stoelen en een tuin waar u een prachtig uitzicht heeft op de omgeving, verder kunt u via de eigenaars een rondrit per jeep maken door de meest moeilijk begaanbare delen van dit gebied. Verder zijn de eigenaars ook bezig met het behoud van de "Miranda ezel", en hebben net buiten het dorp een stukje land waar ze deze soort van uitsterven behoeden. U kunt hier een ritje maken met deze leuke ezelssoort. De eigenaren hebben als extra service, dat zij op aanvraag een picknickmand voor u klaarmaken, waarmee u hier in de omgeving kunt genieten van een heerlijk lunch.


 
KIES UW VAKANTIE