Quinta das Lagrimas **** - Portugal - Centro - Coimbra

Algemene informatie

Volgens de geschiedenisboekjes ontmoette koning Dom Pedro zijn maîtresses in deze mooie "quinta" uit de 14e eeuw. Ook de beroemde dichter Camões noemt de quinta in zijn verzen. We hoeven dus niet verder uit te leggen dat u hier van de historie kunt proeven. Sinds 1995 is het als hotel in gebruik.

Ligging

In een bosrijke omgeving, aan de overkant van de Mondego-rivier en op ca. 1 km. ten zuiden van Coímbra. Het attractiepark "Portugal dos Pequenitos" (een soort Madurodam) ligt op 300 m. en ook de Romeinse ruïnes van Conimbriga liggen in de nabijheid.

Kamer

Alle kamers zijn klassiek of modern ingericht volgens de normen van deze tijd en beschikken over airconditioning, TV, minibar, telefoon, kluisje en een volledig ingerichte badkamer. Voor zogenaamde "palacekamers", of deluxe kamers geldt een toeslag.


Faciliteiten

Receptie, comfortabele lounge met bar, TV-hoek en spelletjesruimte, 2 restaurants (waarvan 1 in het bezit van een Michelin-ster ), zwembad, kinderbad, tennisbaan en conferentiezalen. De tuinen op het landgoed zijn uitermate geschikt voor een wandeling. 
KIES UW VAKANTIE