Casas da Lapa **** - Portugal - Centro - Seia

Algemene informatie

Casas da Lapa is een modern hotel, ideaal gelegen op een heuvel, in het natuurpark van de Serra da Estrela. Het biedt een panoramisch uitzicht over Lapa dos dinheiros. De kamers zijn luxueus ingericht en beschikken over een jacuzzi en een gratis internetverbinding.

Ligging

Deze kleinschalige accommodatie gelegen op een prachtige heuvel midden in het natuurgebied Serra da Estrela, is verleidend door zijn brute contrast tussen de wilde grootsheid van het landschap en de gezellige, warme en verfijnde sfeer. De restauratie van het oude dorpshuis, dateert uit 1812, heeft gehandhaafd de traditionele bouwmethode en de traditionele materialen van de regio, zoals graniet en hout. Het resultaat mixt kunst en design in een combinatie van comfort.

Kamer

Casa da Lapa beschikt over 8 kamers en is voorzien van: privé-wc, hydromassage, föhn, airconditioning, vloerverwarming, lcd-tv en dvd, Internet aansluiting, badjassen en slippers.

Faciliteiten

Casas da Lapa beschikt over :Bar, Sauna, Snackbar, fitness, Spa center, Wifi, Jacuzzi, Parkeergelegenheid, Tv ruimte en een Restaurant met lokale gerechten.


 
KIES UW VAKANTIE