Hotel Faial Resort **** - Portugal - Azoren - Faial - Horta

Algemene informatie

Faial Resort Hotel is een prachtig vier-sterren resort, gelegen op het eiland Faial, omgeven door weelderige groene gebieden die scheiden van dit luxe resort van Horta stad, het is de ideale plek om te ontspannen in een prachtige omgeving. Gasten kunnen genieten van prachtig uitzicht over het eiland Pico, de Oceaan en het omliggende gebied. Met een prachtige locatie voor het verkennen van de bezienswaardigheden van Faia.

Ligging

Gelegen in een prachtig privé park in de hoofdstad Horta, op minder dan 500 meter van de jachthaven en een kleine 10 kilometer van de luchthaven. Een (zwart) zandstrand bevindt zich op ongeveer 700 meter. U heeft vanaf dit hotel een prachtig uitzicht over de baai en op de vulkaan van het nabijgelegen eiland Pico, wat ook zeer zeker het bezoeken waard is.

Kamer

Het resort bestaat uit een hoofdgebouw, met hierin moderne kamers en vrijwel alle faciliteiten en enkele bijgebouwen welke iets anders zijn van inrichting, maar ook keurig met een volledig ingerichte badkamer, televisie, minibar en telefoon.

Faciliteiten

Grote tuin met zwembad( zomer 2008 wordt een 2e zwembad geopend), receptie, restaurant, tennisbanen, bar en discotheek.


 
KIES UW VAKANTIE