Hotel Vila Belgica *** - Portugal - Azoren - Faial - Horta

Algemene informatie

Net even buiten de stad Horta ligt dit knusse hotel. Vanaf het riante terras heeft u het mooiste panoramisch uitzicht van het eiland. Uitstekende accommodatie om heerlijk te ontspannen en voor eventuele wandel liefhebbers.

Ligging

Vila Belgica bevindt zich in een zeer rustige en landelijke omgeving, op ongeveer 250 meter hoogte net even buiten de hoofdstad Horta. Vanaf de accommodatie heeft u een prachtig zicht op het eiland Pico met zijn bekende vulkaan.

Kamer

Alle nette kamers met volledig ingerichte badkamer met bad of douche.U kunt kiezen tussen de standaard 2 tweepersoonskamer, of de iets grotere superior kamer. Tevens is het mogelijk voor gezinnen te kiezen voor een familiekamer met gescheiden slaapkamers en gezamenlijke badkamer

Faciliteiten

De accommodatie is eigendom van een Belgisch echtpaar welke ook verschillende activiteiten organiseren waaronder zeiltochten. Zeil en verblijfscombinaties zijn dan ook(op aanvraag) mogelijk. Ook organiseren zij regelmatig bijvoorbeeld een gezellige barbecue avond. U wordt dus ontvangen met echte Vlaamse gastvrijheid!


 
KIES UW VAKANTIE