PousadaForta da Horta - Portugal - Azoren - Faial - Horta

Algemene informatie

Deze Pousada (de Portugal) is gelegen in Horta in Faial Deze keten van kleinschalige, luxe, charme, boetiek (boutique), hotels liggen verspreid door heel Portugal en zijn verdeeld in 4 categorieën; natuur, charme, historisch (cultuur) en Historisch design.
Pousada Santa Cruz in Horta is, en is altijd, een luxe stop geweest, voor zeilers en mensen die per jacht de Atlantische oceaan willen over steken. Vele wereldberoemde mensen verbleven hier dan ook reeds.

Ligging

De pousada ligt direct aan zee en aan de boulevard in het centrum van Horta.

Kamer

De kamers zijn voorzien van alle bekende gemakken en volledig ingerichte badkamer. Wel adviseren wij hier altijd om een zeezijde type te reserveren, daar de standaardkamers uitkijken op de stadsmuur en geen balkon/terras hebben.

Faciliteiten

Het hotel heeft een receptie met prachtige lounge met open haard, restaurant, bar, conferentieruimte en zwembad met ligstoelen en parasols. Ook heeft het hotel een eigen eeuwen oud kapelletje dat vandaag de dag nog steeds in gebruik is. Unieke Pousada en sinds 1947 als monument beschermd, waarin u heerlijk kunt verblijven.


 
KIES UW VAKANTIE