Quinta da Marinha Onyria ***** - Portugal - Lissabon en omgeving - Cascais

Algemene informatie

Dit luxe complex ligt temidden van pijnbomen in het natuurge¬bied tussen Cascais en Guincho en grenst aan het gelijknamige golfterrein.

Ligging

Ligging: zowel Cascais als Guincho liggen op ca. 5 km. afstand. Direct behorend bij het resort ligt een schitterende 18 holes baan en op minder dan 5 minuten de wereldberoemde Oitavos golfbaan.

Kamer

Het complex bestaat uit verschillende types accommodaties waaronder zeer goed ingerichte 2- en 3-kamerappartementen (zogenaamde townhouses/duplexbungalow) met 1 of 2 slaapkamers, woonkamer, twee luxe badkamers, keuken, balkon of terras, TV, open haard en telefoon. Het nieuwste gedeelte is het Hotel deel Quinta da Marinha golf genoemd, waarin alle kamers beschikken over mooie airconditioning, balkon en volledig ingerichte badkamer.

Faciliteiten

Faciliteiten: in het complex zijn 2 zwembaden met buitenbar en gazon, een golfterrein van 18 holes en een uitgebreide pro-shop. Daarnaast zijn er squashbanen en 6 tennisbanen een fitness en een spa-ruimte. Verder zijn in het complex een winkeltje, een restaurant en een manege aanwezig, alsmede een receptie met lounge en bar.
Bijzonderheden: er gelden speciale prijzen voor golfen en tennissen voor de gasten van dit complex.


 
KIES UW VAKANTIE