Aroeira **** - Portugal - Lissabon en omgeving - Charneca de Caparica

Algemene informatie

Het "Herdade da Aroeira" is een beschermd natuurgebied met hierin een golf complex in de omgeving van Lissabon. Naast de prachtige omgeving vindt u in de nabijheid enkele uitgestrekte stranden.

Ligging

In het beschermde "Herdade Da Aroeira" natuurgebied. Op ongeveer 25 kilometer van het centrum van Lissabon en slechts 600 meter van de bekende "Costa da Caparica" stranden.

Kamer

het complex bestaat uit over de 2 golfbanen verpreid gelegen blokken en hebben resp.1,2 en 3-kamerappartementen. Allen zijn ruim en hebben een volledig uitgeruste keuken en zijn praktisch en comfortabel ingericht. Alle appartementen hebben een balkon of terras met uitizcht op de golfbaan(meerprijs). Tevens beschikken alle appartementen over een of meer volledig ingerichte badkamer(s).


Faciliteiten

Buitenzwembad met ligbedden en parsols, 4 tennisbanen, golfbaan, golfschool, clubhouse met restaurant en bar, snackbar, golfwinkel, speelplaats.

De prijzen op onze website zijn gebaseerd op minimaal 5 nachten verblijf. Indien u korter wenst te verblijven is de prijs op aanvraag. 
KIES UW VAKANTIE