Tivoli Oriente **** - Portugal - Lissabon en omgeving - Lissabon

Algemene informatie

Dit gunstig gelegen hotel, is een prima optie wanneer u een bezoek wil brengen aan de stad Lissabon met een ligging op het oude Expo terrein "Parque das Nações". Maar heeft ook uitstekende golfmogelijkheden, waarbij u met een auto de vele golfbanen in de omgeving kunt bezoeken.

Ligging

Het hotel ligt naast het gelijknamige futuristische trein en metro station van Lissabon "Oriënte". Het ligt dan ook op het voormalige Expo terrein, alwaar u onder andere een groot winkelcentrum(Vasco da Gama Shopping) een indrukwekkend zee aquarium en een evenementenhal waar regelmatig grote concerten plaatsvinden. De Vasco da Gama brug, ligt op slechts enkele minuten van het hotel, waarmee u binnen enkele minuten de stad uit kunt rijden. De luchthaven bevindt zich op slechts een korte afstand (2,5 km.) U bent dus in ongeveer 5 minuten op de luchthaven.

Kamer

Alle kamers zijn smaakvol en modern ingericht en beschikken over de moderne gemakken als individuele airco, Lcd-tv, kluisje, minibar en een volledig ingerichte badkamer met bad/douche toilet en badjassen.


 
KIES UW VAKANTIE