Pousada Castelo de Palmela **** - Portugal - Lissabon en omgeving - Palmela

Algemene informatie

Deze Pousada (de Portugal) is gelegen in Palmela in lissabon Deze keten van kleinschalige, luxe, charme, boetiek (boutique), hotels liggen verspreid door heel Portugal en zijn verdeeld in 4 categorieën; natuur, charme, historisch (cultuur) en Historisch design.
De pousada is in 1979 binnen kasteelmuren gebouwd. Palmela is een wijnregio en het kasteel dat heroverd werd van de Moren door koning Afonso Henriques in de 12e eeuw, diende als buitenpost bij de verdediging van Lissabon.

Ligging

Pousada Castelo de Palmela ligt op 30 km afstand ten zuiden van Lissabon.

Kamer

Mooie klassieke kamers met airconditioning, tv, minibar, kluisje, volledig ingerichte badkamer met haardroger, (draadloos)internet , telefoon en een bureau.

Faciliteiten

Ontspanningsruimte en een uitstekend restaurant. In de omgeving van de pousada kunt u fietsen, wandelen, paardrijden, een bezoek brengen aan de rivierdelta van Arrabida, etc.

Tips

U kunt dolfijnen bekijken aan de monding van de Sado rivier. Leuk om te bezoeken is het natuurpark Arrabida, de romeinse ruïnes en stranden in Troia, de Louro bergketen prehistorische grotten (Quinta do Anjo), Setubal en het Bacalhoa Paleis.


 
KIES UW VAKANTIE