Villas Do Lago - Dona Rita Park *** - Portugal - Lissabon en omgeving - Peniche

Algemene informatie

Leuk en gunstig geprijsd complex dat ook wel bekend staat als Villas do Lago, gelegen bij de badplaats Peniche. Uitermate geschikt voor families. Het resort behoort bij het Atlantico Golfe hotel en beschikt over een prachtige eigen 9 holes golfbaan. In de directe omgeving liggen nog enkele fantastische golfbanen waaronder Praia d'el Rey, Bom Sucesso en de onlangs geopende Royal Obidos.

Ligging

De appartementen liggen op 500 meter van het hotel Atlantico Golfe, waartoe deze appartementen behoren, even ten zuiden van Peniche (2 km), in de duinen naast het consolaçao strand. De luchthaven van Lissabon bevindt zich op 75 km.

Kamer

De modern ingerichte 2-kamerappartementen liggen rondom het zwembad met gazon en ligbedden. Ze beschikken over een woonkamer met telefoon, kitchenette, balkon of terras en een volledig ingerichte badkamer.

Op aanvraag zijn bovendien enkele 3-kamerappartementen te boeken (max. 4 personen).


Faciliteiten

Eigen receptie, lounge en snackbar. Verder staan alle faciliteiten van Hotel Atlantico Golfe, waaronder het golfterrein, ter beschikking van de gasten (een greenfee kost slechts ca. 5 euro!). 
KIES UW VAKANTIE