Pousada Sao Filipe **** - Portugal - Lissabon en omgeving - Setubal

Algemene informatie

Deze Pousada (de Portugal) is gelegen in Setubal in lissabon Deze keten van kleinschalige, luxe, charme, boetiek (boutique), hotels liggen verspreid door heel Portugal en zijn verdeeld in 4 categorieën; natuur, charme, historisch (cultuur) en Historisch design.
De pousada is gevestigd in een 17e eeuws kasteel en heeft een geweldig uitzicht over de rivier Sado. Setúbal is een gezellige vissersplaats en 1 van de belangrijkste havens van Portugal. De Arrábida bergen vormen een prachtig natuurgebied met mooie stranden.

Ligging

De pousada ligt 48 km van Lissabon, in de stad Setúbal.

Kamer

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, kabel tv, minibar, kluisje, telefoon en hebben een compleet ingerichte kamer met haardroger.

Faciliteiten

Sfeervolle lounge, poolbiljart en er is een prima restaurant met de lokale specialiteiten.
In de omgeving van de pousada kunt u onder andere golfen (10km), kanovaren, vissen, duiken, wandelen, of bijvoorbeeld paardrijden.

Tips

Als u een natuur liefhebber bent, vergeet dan niet een tochtje te maken met een bootje om de dolfijnen in het wild tegen te komen hier aan de monding van de Sado, de bootjes vertrekken vanuit de haven van Setúbal.


 
KIES UW VAKANTIE