Pousada Sao Vicente **** - Portugal - Porto en Noord Portugal - Braga

Algemene informatie

Deze Pousada (de Portugal) is gelegen in Braga in Porto Noord Deze keten van kleinschalige, luxe, charme, boetiek (boutique), hotels liggen verspreid door heel Portugal en zijn verdeeld in 4 categorieën; natuur, charme, historisch (cultuur) en Historisch design.
De Pousada de Braga, São Vicente, is het resultaat van de restauratie van een laat negentiende-eeuws paleis. In een passende setting voor een charmant hotel, dit is de ideale uitvalsbasis om de prachtige stad Braga en de Fabolous Minho regio tijdens uw vrije tijd te ontdekken.

Ligging

Graciosa Resort & Business Hotel is netjes geplaatst in het landschap Graciosa, met basalt rots van vulkanische oorsprong plint van de wijngaarden en het mengen op de groene velden en de blauwe zee

Kamer

De kamers beschikken over airconditioning, verwarming, een minibar, telefoon, balkon en een volledig ingerichte badkamer met bad/douche, toilet en haardroger.

Faciliteiten

Pousada Sao Vicente beschikt over een bar, buitenzwembad, Wifi-internet, een tuin en over voldoende parkeergelegenheid. Ook kunt u mooie wandelingen maken in de omgeving.

 
KIES UW VAKANTIE