Hotel Forte de Sao Fancisco **** - Portugal - Porto en Noord Portugal - Chaves

Algemene informatie

Prachtig hotel gevestigd in een nationaal monument, een voormalig verdedigingsfort. Tevens een prima uitvalbasis voor de nationale parken in de omgeving.

Ligging

Dit hotel is absoluut uniek gelegen op een heuvel net buiten het centrum van Chaves, binnen de muren van het oorspronkelijke fort, dat compleet werd gerenoveerd tot een modern hotel met restaurant. Ook de kapel is weer in oude staat hersteld.

Kamer

Mooie kamers met airconditioning, telefoon, minibar, tv, kluisje en volledig ingerichte badkamer met bad, douche, toilet en haardroger.

Faciliteiten

Receptie, bar, restaurant, en een "taverne" in de fort muur, zwembad met gazon en kinderbad (gelegen op de eeuwenoude fortmuren), tennisbaan,sauna, jacuzzi, spelletjesruimte met poolbiljart, tafeltennis en speelkaarten. Vanzelfsprekend beschikt dit hotel over voldoende eigen parkeergelegenheid.

Tips

De plaats Chaves beschikt als 1 van de weinige plaatsen in Portugal over thermische warmwaterbaden. U vindt deze,op loopafstand, in het Parque do Caldas. Het water dat hier uit de grond komt heeft bovendien een heilzame werking. tevens is een bezoek aan het middeleeuwse centrum ook zeer de moeite waard!


 
KIES UW VAKANTIE