Solar casa das barcas *** - Portugal - Porto en Noord Portugal - Macedo de Cavaleiros

Algemene informatie

Deze kleinschalige rustieke accommodatie, ook wel agriturismo genoemd in Macedo de Cavaleiros in Porto Noord
in Portugal behoort tot Solares de Portugal. Solares zijn kleinschalige familiale vakantie accommodaties verdeeld in 3 categorieën; Casas Antigas(landhuizen), Quintas & Herdades,
(herenboerderijen, hofstedes), Casas Rústicas(buitenverblijven).
Dit landgoed is een typisch voorbeeld van een "Quinta" zoals dat in de 17e en 18e eeuw gebruikelijk was. Het oorspronkelijk karakter is dan ook goed bewaard gebleven. De huidige eigenaar is een kunstenaar, en hierdoor komt u in deze quinta diverse schilderijen van eigen makelijk tegen.

Ligging

Solar das Arcas ligt, zoals de naam al zegt, in het dorpje Arcas. En op 25 km van het plaatsje Macedo da Cavaleiros. Bragança ligt op ongeveer 35 kilometer en de luchthaven van Porto ligt op 200 km.


Kamer

Er zijn in totaal zes appartementen waarvan vier 2-kamerappartementen geschikt voor 2 personen en twee 3-kamerappartementen voor maximaal 4 personen. Alle appartementen zijn ingericht op traditionele wijze.


Faciliteiten

Zwembad,eetzaal en mooie tuin. In de nabijheid van deze solar kunt u vissen, windsurfen en kanovaren op het stuwmeer van Azibo, vogels kijken, paardrijden of wandelen in een van de mooie natuurlijke parken, En voor de echte durfals onder u, kunt u uitstekend delta vliegen bij Serra de Bornes.
 
KIES UW VAKANTIE