Pousada Dom Diniz **** - Portugal - Porto en Noord Portugal - Vila Nova de Cerveira

Algemene informatie

Deze Pousada (de Portugal) is gelegen in Vila-Nova-de-Cerveira in Porto Noord Deze keten van kleinschalige, luxe, charme, boetiek (boutique), hotels liggen verspreid door heel Portugal en zijn verdeeld in 4 categorieën; natuur, charme, historisch (cultuur) en Historisch design.
Het dorp Vila Nova de Cerveira, is beroemd geworden door het Biennal kunstfestival. Het vestingstadje is in 1320 op een goed verdedigbare heuvelrug gebouwd in opdracht van koning Dinis om de grens met Spanje te verdedigen. Een zeer indrukwekkende Pousada! Het dorp kijkt uit over de rivier "Minho" en de vallei. Gesloten t/m 31 oktober 2010 i.v.m. renovaties

Ligging

Pousada Dom Diniz ligt in het Noordoosten van Portugal in de plaats Vila nova de Cerveira. Porto ligt op een afstand van 108 km.

Kamer

Mooie kamers met onder andere airconditioning, TV, Mini-bar, telefoon, föhn.

Faciliteiten

Receptie met lounge, restaurant, Poolbiljart. In de omgeving kunt u vissen, fietsexcursies maken, rondvaarten maken, kanovaren, zeilen, paardrijden en golfen (55km.) Ook is er een gemeentelijk zwembad in het stadje Vila Nova de Cerveira.


 
KIES UW VAKANTIE