Solar Casa agricola da levada - Portugal - Porto en Noord Portugal - Vila Real

Algemene informatie

Casa agricola da levada is een groot landgoed in Trás-os-Montes aan de rivier de Corgo. Deze kleinschalige rustieke accommodatie, ook wel agriturismo genoemd, behoort tot Solares de Portugal. Solares zijn kleinschalige familiale vakantie accommodaties verdeeld in 3 categorieën; Casas Antigas(landhuizen), Quintas & Herdades,
(herenboerderijen, hofstedes), Casas Rústicas(buitenverblijven).
Deze Solar behoort tot de Solares de Portugal. Een uniek concept van oude Quinta's en Casa's(herenboerderijen, kleine paleizen en andere authentieke en rustieke Portugese bouwwerken soms van adelijke afkomst)welke merendeels in het Noorden van Portugal liggen.

Ligging

Casa Agricola da Levada is al sind 1922 een boerderij en is ontworpen door architect Raul Lino. Zelfs vandaag de dag kunt u er nog genieten van de zelf gemaakte jam, honing, brood en worsten. De solar ligt op 1.5 km van de plaats Vila Real en 2 km van de golfbaan.

Kamer

Er zijn drie appartementen geschikt voor 4 personen, daarnaast zijn er vier 2-persoonskamers waarvan twee met losse bedden.De kamers/cottages zijn ingericht in een romantische, historische of moderne stijl en zijn voorzien van een eigen badkamer en van verwarming. De studio’s en appartementen beschikken over een keuken of kitchenette.

Faciliteiten

De solar beschikt over een zwembad, eetzaal, tuin en eigen parkeerplaats. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen, paardrijden, kanovaren en vissen.

 
KIES UW VAKANTIE