Aparthotel do Mirante *** - Portugal - Azoren - Sao Miguel - Agua de Pau

Algemene informatie

Gelegen in een privé complex met een oppervlakte van 40.000m2 in de aantrekkelijke Caloura gebied, een van de beste bad zones op eiland São Miguel. De zwembaden in dit Aparthotel kijken uit over de prachtige Azoren zee en zijn op zichzelf, een goede reden om ons te bezoeken. Perfect voor een familievakantie.

Ligging

Dit onlangs geopende appartementencomplex heeft een prachtig uitzicht over zee. Ponta Delgada ligt op 18 km afstand, de kust op ca. 5 km afstand.
Dit moderne complex ligt nabij het stadje Cerco, vlakbij vulkanische stranden en een golfbaan.

Kamer

Alle 1-kamerappartementen zijn modern en netjes ingericht met een volledige badkamer, föhn, televisie, toegang tot internet, telefoon, airconditioning, kluisje. De 2-kamerappartementen zijn identiek aan de 1-kamerappartementen maar beschikken over een extra slaapkamer op de vide (open). Daarnaast is er een vrijstaande 4-kamervilla met een grote woonkamer, 2 slaapkamers op de benedenverdieping en een grote slaapkamer met dakterras op de bovenverdieping. De villa heeft daarnaast een grote tuin waarvandaan u een mooi uitzicht heeft op zee.

Faciliteiten

Restaurant, bar, prachtige tuin, buitenzwembad, kinderbadje, wasservice. In de nabije omgeving vindt u een supermarkt en verscheidene restaurants.


 
KIES UW VAKANTIE