Pousada de Sao Sebastiao **** - Portugal - Azoren - Terceira - Angra do Heroismo

Algemene informatie

Deze Pousada (de Portugal) is gelegen in Angra-do-Heroísmo in Terceira Deze keten van kleinschalige, luxe, charme, boetiek (boutique), hotels liggen verspreid door heel Portugal en zijn verdeeld in 4 categorieën; natuur, charme, historisch (cultuur) en Historisch design.
Dit 16e eeuwse fort, dat ook op de UNESCO wereld erf goederen lijst staat, werd onlangs omgetoverd tot een prachtige pousada en toegevoegd aan de "pousadas de Portugal" groep. Deze pousada heeft u uitstekende service en vele faciliteiten te bieden.

Ligging

Ligt direct aan zee en in het centrum van Angra do Heroismo. De luchthaven ligt op een paar kilometer.


Kamer

Alle kamers hebben airconditioning/verwarming , TV, mini-bar, kluisje, telefoon en internetaansluiting en een volledig ingerichte badkamer met haardroger. Ook zijn er enkele zeezijde kamers en is er een kamer geschikt voor minder validen

Faciliteiten

Deze unieke pousada waarin een behoorlijk stukje geschiedenis zit werd prachtig gecombineerd met moderne deisgnstukjes van nu. Naast een receptie met lounge heeft deze pousada een bar en een heerlijk restaurant. Daarnaast is er een zwembad met apart kinderbad en een ruimte voor spellen.


 
KIES UW VAKANTIE