Pousada Candomba - Brazilië - Bahia - Palmeiras

Algemene informatie

Eenvoudige maar leuke lodge aan het begin van de Chapada Diamantina. Wanneer u dit nationaal park wenst te bezoeken is dit een goed begin en eindpunt van uw tocht.

Ligging

Deze Pousada ligt op 2 km van het gehucht vila de Caeté Açu, midden in het prachtige Chapada Diamantina park. U kijkt hier uit over de indrukwekkendee bergrug van de Capão vallei. Het stadje Palmeiras ligt op 20 km. en Lençois waar zich een luchthaven bevindt ligt op 70 km. Salvador ligt op circa 420 kilometer (ongeveer 5 uur met de auto).

Kamer

De kamers zijn eenvoudig maar sfeervol ingericht en beschikken over een 2-persoonsbed of twin, WiFi internet, minibar, ventilator, en badkamer met douche en toilet. Vanzelfsprekend hebben alle kamers een terras met hangmat.

Faciliteiten

Het hotel beschikt verder over een restaurant, ontbijt buffet, sauna(oorspronkelijke indiaanse zweethut), massage service, leesruimte en uiteraard voldoende parkeergelegenheid. Verder kent deze pousada een eigen koffieplantage, Orchideeëntuin, en eigen groenten/fruit tuin, en zijn er diverse paden die men in de buurt kan lopen, maar wij adviseren u dit met de gids te doen.

Tips

Aanvullend hierop worden vanuit deze accommodatie tochten gemaakt met een gids waarbij u overnacht in tenten met verblijf op basis van vol pension(er wordt dus voor u gekookt). Alles wordt voor u verzorgt, van het opzetten en vervoer van de tenten tot het eten en drinken. Mocht het te fris zijn voor een buitenovernachting wordt er meestal in een kerkje geslapen, ook een unieke ervaring. Volgens ons de leukste en avontuurlijkste manier om de Chapada Diamantina te ontdekken


 
KIES UW VAKANTIE