Pousada da Mangueira - Brazilië - Bahia - Salvador

Algemene informatie

Het is misschien niet direct van de foto's af te leiden maar deze Pousada is werkelijk uitstekend en het is dan ook niet voor niks dat deze accommodatie ook door "the lonely planet" hoog staat aangeschreven. U heeft hier bovendien een prachtig uitzicht over de leuke gekleurde huisjes van het centrum.

Ligging

Mooi en centraal gelegen hotel nabij het historisch centrum van Salvador(Pelourinho) ligt op 2 minuten te voet. In de directe omgeving vindt u talrijke restaurants, winkeltjes, cafe's, e.d. Tevens vindt u op loopafstand enkele musea, en het strand ligt op 4 km. De luchthaven ligt op ongeveer 30 kilometer, circa 40 minuten met een auto of taxi. Let op in de spitsuren kan dit langer duren. Houdt hier rekening mee wanneer u een vlucht moet halen. Enkele stranden liggen op slecht een paar kilometer, maar de mooiste stranden vindt u op de verschillen eilanden voor de kust of natuurlijk aan de Costa de Sauipe met het bekende praia do Forte.

Kamer

Alle kamers zijn ruim en netjes van inrichting. De badkamers zijn eenvoudig doch ruim en functioneel. De kamers voorzien van fan, airco, kluisje en 2-persoonsbed of twinbed.

Faciliteiten

het hotel beschikt over 24-uurs receptie met lounge en TV-ruimte. buitenzwembad met ligbedden en parasols, een bar, ruimte met pc's, Wifi, en een tuin met terras waar 's morgens een voortreffelijk ontbijt voor u klaar staat. Vanzelfsprekend beschikt het hotel over voldoende eigen parkeergelegenheid.


 
KIES UW VAKANTIE