Pousada do Patacho - Brazilië - Alagoas - Porto de Pedras

Algemene informatie

Intiem en kleinschalige pousada direct aan het mooie zandstrand "Patacho", Waar de pousada dus ook haar naam aan dankt. Alles is zeer kleurrijk gemeubileerd en het heeft hierdoor een knus en romantisch karakter. zeker een aanrader om een paar daagjes van het gebied te genieten.

Ligging

Aan het mooie maar rustige Patacho strand net even ten zuiden van Porto de Pedras aan de "Rota Ecológica" . een 40 km lange weg waar diverse landschappen te vinden zijn die verschoont zijn gebleven van industrie. kortom, er is genoeg te zien hier. De luchthaven van Maceio ligt op ca. 110 km.

Kamer

Het beperkte aantal kamers hier is sfeervol ingericht en voorzien van comfortabele bedden, een terras, airco en badkamer met douche(op zonne energie) en toilet.

Faciliteiten

Deze pousada beschikt over een kleine receptie ruimte, een sfeevolle lounge, een tv-ruimte, bar, patio met uitzicht op zee, een mooie tuin waar onder andere "Maracuja"(een soort passievrucht) groeit, en restaurant. Verder bied het hotel de mogelijkheid om te paardrijden, raften, fietsen, snorkelen, wandelen over de de "eco-trail", en bij de rivier van de plaats zijn ze momenteel bezig met een project (Peixo-boi) ter conservatie van zeekoeien. altijd leuk om even te bezoeken(u kunt hiervoor terecht bij de receptie).


 
KIES UW VAKANTIE