Pousada Naturalia - Brazilië - Rio de Janeiro - Provincie - Ilha Grande

Algemene informatie

Op slechts enkele meters van het strand ligt deze leuke eco vriendelijke pousada, waar u heerlijk kan genieten van de natuur. Beschikken over mooie en schone kamers is dit zeker een aanrader in het dorpje Abraão.

Ligging

Op 60 meter van de zee in een rustig stukje van Vila Abraão, het hoofddorp van Ilha Grande waar ook de ferry(1 uur van Angra dos Reis) aan komt. Er liggen diverse wandelroutes in de omgeving en het regewoud begint al in de achtertuin van deze pousada. In de directe omgeving vindt men verder enkele restaurantjes, winkeltjes en bars.

Kamer

Alle kamers zijn comfortabel van inrichting en hebben een badkamer met douche, haardroger en toilet. verder zijn de kamers voorzien van kluisje, minbar, airco, telefoon en 2-persoonsbed of twin en een balkon met hangmat. De kamers beschikken niet over een tv, omdat de eigenaars van deze kleine pousada van mening zijn dat iedereen moet kunnen genieten van de natuur hier.

Faciliteiten

de pousada beschikt over een restaurant, bar, receptie met ruime lounge, en een mooie tuin. in de omgeving kunt u diverse "trilhas" lopen die in lengte verschillen, maar u allemaal leiden door het indrukwekkende Atlantisch regenwoud op het eiland, inclusief diverse natuurlijke poelen en watervallen. Verder zit er nabij de pousada een duikschool en kunt u enkele excursies maken via de bureaus in het dorpje.


 
KIES UW VAKANTIE